Περισσότερες από 400 μάρκες και 10.000 προϊόντα!
Δωρεάν μεταφορικά από 39€
Άμεση Παράδοση

Το φυσικό μας κατάστημα

Το φαρμακείο μας βρίσκεται στη Βάρη Αττικής, στην διεύθυνση Αναγυρούντος 18. Είναι ένας σύγχρονος, πλήρως ανακαινισμένος  και τελευταίας τεχνολογίας χώρος. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα θεματικό φαρμακείο που εμπνέεται από τη φύση και αποτυπώνει την οικολογική φιλοσοφία των προϊόντων.

Σκοπός - Όραμα

Θέλουμε ο κάθε επισκέπτης να αισθάνεται άνετα, να ενημερώνεται υπεύθυνα και να καλύπτει τις φαρμακευτικές του ανάγκες με ασφάλεια. Προσανατολιζόμαστε σε ένα οικολογικό, πράσινο τρόπο ζωής με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Δυναμικό

Το δυναμικό του φαρμακείου απαρτίζεται από έμπειρους φαρμακοποιούς και ικανούς βοηθούς που είναι πρόθυμοι να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα των πελατών μας. Στο 2122 136 136 είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε το δικό σας.

Το φαρμακείο λειτουργεί υπο τη διεύθυνση της κας Ράπτη Τίνας.

Η ψηφιακή μας εικόνα

Pharmacytop.gr  |  Google+  |  Facebook

O ιστότοπος  ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο σας προμηθεύει με καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα, συσκευές ελέγχου υγείας και πολλά άλλα είδη που απευθύνονται σε όλα τα μέλη της οικογένειας, στις καλύτερες τιμές στο χώρο σας.

To Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να παρέχει στο κοινό του εξειδικευμένες και επιστημονικές συμβουλές σε θέματα υγείας, και ομορφιάς και προσπαθεί πάντα να έχει μία ποικιλία προϊόντων που θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Προσοχή

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.